29 januari-08

En ny motionscykel inköptes idag..en sån där modern med färddator ni vet...
Jag tänkte att man får väl gå ut lite löst med 15 minuters måttlig takt. Jag höll på att trilla av cykeln innan den 15 minuter långa pinan var slut ! Måste ha en infektion i kroppen eller nåt...
Vi fortsatte med markeringsträningen idag. Fördelen med att jobba 3-skift är att det finns alltid nån ljus timme över så här i lite mörkare tider..
Markeringar ja..min Gry är lite dålig på att markera, har alltid varit. Det beror nog på att den träningen har varit lite eftersatt men även på det faktum att hon ser väldigt dåligt på ena ögat. I praktiken är hon nästan blind. En fysisk skada hon ådrog sig strax innan hon fyllde ett år..lite tråkigt men bara att gilla läget. Hon har lärt sig att hyfsat kompensera sitt handikapp men det krävs att jag håller uppe hennes markeringsträning och jag har fuskat lite med det ett tag nu.
Jag ska gå in lite kort på hur jag tränar markeringar men det får bli en annan dag i veckan för det är snart dax att gå till jobbet...suck.. Salsadip just nu - tonvis med salsadip !

28 januari - 08 Strul med e-posten...

Jag har stora problem med min e-post...så ni får ringa mig istället.
Christina bland annat som ville ha en kurs i Halmstadstrakten...ring !
Mitt nummer är 0702-751293.


Åter till ordningen..

Så var då helgerna över..( tack för det.. ).
Väl hemma igen upptäckte jag att E`too hade lämnat in med buken upp men efter lite övervägande beslutades att värva en ny så Messi köptes in. Lite nytt ungt blod behövdes ! Gillade aldrig E´too heller för den delen...
Hundträningen har varit lite så där men är nu på gång igen. I morgon har jag fått en inbjudan att närvara vid lite spanielträning. Dom ville ha lite bra stötar på fasan och kanin, skjuta lite men inte apportera och därför tillfrågades jag om jag ville apportera. Om jag ville...!?
Jag tar naturligtvis tillfället i akt att träna lite A-prov. Vid senaste A-provet jag startade på med Gry upptäckte jag att hon var väldigt het då fasanerna damp i backen och jag trodde faktiskt att hon skulle knalla...måste ta tag i det där ordentligt. Vill man nå framgång på A-prov så kan man bara träna hunden under realistiska förhållanden och har man inte tillgång till dom så är det nog ganska svårt att klara EKL...åtminstone med några framskjutna placeringar.
En av spanielförarna ska köpa en labbe i vår och hon vill ha en hane...lustig tillfällighet då även jag nu aktivt har börjat leta efter ytterligare en labbe och jag ska också ha en hane. Vi beslutade oss för att leta gemensamt. Har ni några bra tips ?
Måste passa maten nu men ska försöka återkomma mer regelbundet..
Tack förresten ni som har bestämt er för att ni till våren vill ha en bra kurs med en duglig instruktör..ha ha...jag ser fram emot att träffa er ! Jag ska försöka hitta en bra hjälpinstruktör så jag kan ta riktigt bra hand om er !
Vi ses !

ps. Hundträning är ibland livet på en pinne men kom ihåg att det finns annat i livet också. Ta det inte på blodigt allvar och låt inte en motgång få för stora konsekvenser...det kan lätt missuppfattas.

pps... E´too och Messi är i min värld guldfiskar...